Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα, από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης.
Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00 και θα ισχύει μόνιμος αποκλεισμός (καθ’ όλο το 24ωρο) της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας) από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.