Ο Δικέφαλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα που θα διεξαχθεί αύριο (29/8, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μπενφίκα.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί