Ο Δικέφαλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα που θα διεξαχθεί αύριο (29/8, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την κρισιμότητα του αγώνα με τη Μπενφίκα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League