Αν στην πορεία δεν παρουσιαστούν διοικητικά-οικονομικά προβλήματα, ο Άρης θα συσπειρώσει τον ταλαιπωρημένο κόσμο του και θα επανέλθει στις πέντε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Εκεί που τον κατέταξε to10.gr με την επάνοδό του στην μεγάλη κατηγορία.
Να κι ένας ακόμα προπονητής που μέσα σε ενάμιση μήνα έφτιαξε ένα συμπαγές σύνολο ικανό να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Το κατάφερε ο Ερέρα του Άρη που άλλαξε το ρόστερ του κατά 70% κι όμως παρουσιάστηκε αξιόμαχος στην πρεμιέρα και πέτυχε τη νίκη με την μεγαλύτερη διαφορά η οποία τον φέρνει να αναγράφεται πρώτος και καλύτερος στην βαθμολογία. Άλλη φορά θα ασχοληθούμε με το που τα βρήκε ο Καρυπίδης τα λεφτά και πως έφερε όλους αυτούς τους καλούς παίκτες στην Θεσσαλονίκη. Σημασία έχει ότι ήρθαν, ο Ερέρα τους παρέλαβε, δούλεψε όσο πρόλαβε μαζί τους και τους μετέτρεψε σε ένα αξιόμαχο σύνολο που απέναντι στην Λαμία έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.