Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν το μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, το οποίο είχε αίσιο τέλος. Ο Σουηδός χαφ παρότι είναι ακόμη ανέτοιμος, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικέφαλου μπαίνοντας αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τότε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στο γήπεδο και του έκανε εντύπωση η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο Λαός του ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός χαφ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικέφαλου μέσω Instagram, γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα χτες. Εκπληκτική ατμόσφαιρα και μία σημαντική νίκη».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pontus Wernbloom (@wernbloom) στις
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Σουηδό μέσω twitter και του έγραψε: «Είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ πλέον Πόντους. Είσαι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια (25/1/1995), ο Ερίκ Καντονά κλωτσάει έναν οπαδό της Κρίσταλ Πάλας στις κερκίδες του «Σέλχαρστ Παρκ» στο Λονδίνο. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…
LIVE: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι κάτοχοι voucher οι οποίοι δεν το έχουν ανταλλάξει με εισιτήριο πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα και ώρες 10:00-18:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.