Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν το μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, το οποίο είχε αίσιο τέλος. Ο Σουηδός χαφ παρότι είναι ακόμη ανέτοιμος, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικέφαλου μπαίνοντας αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τότε γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στο γήπεδο και του έκανε εντύπωση η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο Λαός του ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός χαφ ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικέφαλου μέσω Instagram, γράφοντας τα εξής: «Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα χτες. Εκπληκτική ατμόσφαιρα και μία σημαντική νίκη».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pontus Wernbloom (@wernbloom) στις
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Σουηδό μέσω twitter και του έγραψε: «Είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ πλέον Πόντους. Είσαι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League