H περιορισμένη μεταγραφική δραστηριότητα θα φέρει προβλήματα στην Ένωση
Η περιορισμένη και σχετικά αδάπανη μεταγραφική δραστηριότητα δεν είναι πάντα ο δρόμος που οδηγεί στον Παράδεισο. Συνιστά λανθασμένη ανάγνωση της πραγματικότητας. Να πιάσεις έναν κορόιδο για μια φορά γίνεται. Να πιάσεις δυο και για δεύτερη φορά είναι κομμάτι δύσκολο…
Αν τον εκτιμούν ας του πάρουν παίκτες. Αυτή είναι μια πραγματική εκτίμηση. Εκτός αν τον εκτιμάς επειδή δεν θα σου ζητήσει να πάρεις παίκτες. Τότε το πράγμα αλλάζει. Δεν επιλέγεις προπονητή για να σε πάει δυο βήματα μπροστά, αλλά για να διαχειριστεί καταστάσεις επειδή ήταν κι αλλού που το έκανε με επιτυχία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).