Τον Άγγλο διαιτητή, Ρόμπερτ Μάντλι, όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA, ως άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βασιλεία, το βράδυ της Τρίτης (24/7) στο γήπεδο της Τούμπας, στον πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League
Τον Άγγλο διαιτητή, Ρόμπερτ Μάντλι, όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA, ως άρχων της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βασιλεία, το βράδυ της Τρίτης (24/7) στο γήπεδο της Τούμπας, στον πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League.
Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίαν Χούσιν και Μάρκ Πέρι, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο Τζόναθαν Μος.
Ο 32χρονος διαιτητής είναι διεθνής από το 2016, ενώ από το 2013 διευθύνει αγώνες της Premier League. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Βρετανός έχει σφυρίξει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Europa League και ακόμη έναν για το Champions League.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί