Στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένε ο Τρέι Τόμπκινς, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν καθοριστικός στη φετινή πορεία της «βασίλισσας» μέχρι το ευρωπαϊκό «στέμμα» κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου.
Έτσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Αμερικάνο, διάρκειας μέχρι το 2020.
Τη σεζόν που μας πέρασε ο Τόμπκινς μέτραγε 9.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ ανά 21 λεπτά συμμετοχής.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.