Ενοχλημένοι και δικαιολογημένα, είναι, απ’ ότι μαθαίνουμε, στο Κίνημα Αλλαγής για την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Φώφης Γεννηματά.
Ο Τάσος Παπαζαχαρίας, «συντονιστής της ΝΕ, υπεύθυνος της γενικής εποπτείας όλων των οργανώσεων της Αρκαδίας για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους ως επίσης υπεύθυνος Τύπου και ενημέρωσης» ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook το εξής κείμενο, μετά τη συζήτηση στη Βουλή:
«Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου! Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτενιστη-αβαφτη και ατημελητη, εμφανίστηκε η Φωφω χθες στη βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής! Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!
Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία! Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια! Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε, ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβεντη!
Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο!!!».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.