Διώξεις σε Ολυμπιακό και Μάτος από τον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου
Δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες που έγιναν από πέντε ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, που δήλωσαν ότι ξυλοκοπήθηκαν, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κρίνοντας πως υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να ανοίξει την υπόθεση. Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας.
Δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τις καταγγελίες που έγιναν από πέντε ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, που δήλωσαν ότι ξυλοκοπήθηκαν, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κρίνοντας πως υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να ανοίξει την υπόθεση. Η δίωξη έγινε μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29 του πειθαρχικού κώδικα περί βίας.
Σύμφωνα με αυτό οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν από ποινή κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο, μέχρι και με αφαίρεση έξι βαθμών ή και υποβιβασμό.
Επίσης δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του Λέο Μάτος, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ. Η διαδικασία δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας και ως εκ τούτου ο Μάτος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα ματς με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.
Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρονται ότι οι διώξεις ασκήθηκαν :
«1. Σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, για παραβάσεις των άρθρων 1, 2, 3, 5, 13, 14, 29 παρ. 1, 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Ολυμπιακός-Πλατανιάς, πρωτάθλημα Super League, 1/4/2017).
2.Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος (αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, 27/4/2017), για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»