Οι Ινδοί προσφέρουν το νεφρό τους για να ζήσει η υπουργός Εξωτερικών
H υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας είναι από τα πλέον επιφανή στελέχη της κυβέρνησης. Η ίδια έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι μπήκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα νεφρά και όπως όλα δείχνουν, χρειάζεται μεταμόσχευση για να ζήσει. Άμεση ήταν η ανταπόκριση.
H υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας είναι από τα πλέον επιφανή στελέχη της κυβέρνησης. Η ίδια έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι μπήκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα νεφρά και όπως όλα δείχνουν, χρειάζεται μεταμόσχευση για να ζήσει.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση, καθώς το Twitter γέμισε μηνύματα συμπολιτών της που δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν το ένα τους νεφρό στην υπουργό.
Μια 24χρονη εξήγησε: «Έχει προσφέρει πολλά στους Ινδούς, ιδίως στις περιπτώσεις που βρίσκονται στο εξωτερικό αποκλεισμένοι. Ακόμα και τις Κυριακές ανοίγει το υπουργείο για να εξυπηρετήσει τους πολίτες.»
Η ίδια η υπουργός Σούσμα Σουάρατζ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας