Νέα λίστα με ονόματα αθλητών από τους ρώσους χάκερς
Νέα λίστα με ονόματα αθλητών που έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών έδωσε στη δημοσιότητα η «fancy bears», ομάδα ρώσων χάκερς, οι οποίοι έχουν «εισβάλλει» στα δεδομένα της WADA. Από τη νέα λίστα ξεχωρίζει το όνομα του Άλιστερ Μπρόουνλι, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στο τρίαθλο το 2012 και το 2016.
Νέα λίστα με ονόματα αθλητών που έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών έδωσε στη δημοσιότητα η «fancy bears», ομάδα ρώσων χάκερς, οι οποίοι έχουν «εισβάλλει» στα δεδομένα της WADA.
Από τη νέα λίστα ξεχωρίζει το όνομα του Άλιστερ Μπρόουνλι, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στο τρίαθλο το 2012 και το 2016.
Στη λίστα και ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο στην Άρση Βαρών, Όσκαρ Φιγκερόα (-62κ.) και ο «χρυσός» Νεοζηλανδός κωπηλάτης Μάχε Ντρισντέιλ.
Η WADA έχει επιβεβαιώσει την διαδικτυακή επίθεση και όπως έχει αναφέρει, στα έγγραφα φαίνονται οι αθλητές που έχουν την άδεια της WADA προκειμένου να κάνουν χρήση των συγκεκριμένων φαρμάκων για ιατρικούς κυρίως λόγους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.