Ο Σβαϊνστάιγκερ παίζει στην Premier, αλλά όχι στο Europa
Πριν από 24 ώρες ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να δηλώσει τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη λίστα του πρωταθλήματος της Premier League. Δεν έκανε όμως το ίδιο και με την 27μελή λίστα που έστειλε στην UEFA για τους αγώνες του Europa League.
Πριν από 24 ώρες ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να δηλώσει τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στη λίστα του πρωταθλήματος της Premier League. Δεν έκανε όμως το ίδιο και με την 27μελή λίστα που έστειλε στην UEFA για τους αγώνες του Europa League.
Ο 32χρονος Γερμανός που την περασμένη εβδομάδα αποχαιρέτησε την εθική ομάδα της χώρας του, δεν έχει θέση στη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, ο οποίος έχει δηλώσει πως υπάρχουν πέντε παίκτες πιο ψηλά στην ιεραρχία, στη θέση όπου αγωνίζεται ο Σβαϊνστάιγκερ.
Παρόλα αυτά τον συμπεριέλαβε στην ομάδα της Premier League, παρότι τον έχει στείλει να προπονείται με την U23 του συλλόγου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.