Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη νίκησαν στον τρίτο και τελευταίο αγώνα τους στον Δ΄ όμιλο του Γκραν Σλαμ στο Όλστιν της Πολωνίας και προκρίθηκαν ως τρίτες στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων. Το ελληνικό δίδυμο μετρούσε δύο ήττες και χρειαζόταν μόνο νίκη απόψε απέναντι στις Τσέχες Κολόκοβα/Κβαπίλοβα, την οποία και πήρε με 2-1 (21-19, 21-23, 15-13) ύστερα από αγώνα – θρίλερ. Αύριο η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Γερμανίδες Μπιένεκ/Γκρόμπνερ, στις 10:50.
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 11άδα του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) – Μεϊτέ και Μύθου στις αρχικές επιλογές.
Παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 34’ και είχε μια τελική σε όλο το παιχνίδι, ο ψυχωμένος ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπως πέρσι! Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 45'.