Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς απέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πανελευσινιακό, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Football League και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για άνοδο.
Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς απέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πανελευσινιακό, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Football League και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για άνοδο.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα (90+5). Ο Απόλλων έμεινε μεν τρίτος στην κατάταξη, αλλά με 52 βαθμούς, βρίσκεται σε απόσταση 4 βαθμών από την πρωτοπόρο Λάρισα (56β) και 3β από την 2η Κέρκυρα (55β).
Ο Πανελευσινιακός έχασε μαγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο τελευταίο λεπτό του Α΄ ημιχρόνου όταν δυνατό σουτ του Πλαβούκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων, ενώ από το 62΄ οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κύργια (Απόλλων) με 2η κιτρινη κάρτα και του Αρβανίτη (Ελευσίνα) με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μετά την επίτευξη του τέρματος, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο σκόρερ του αγώνα Κονέ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2