Ο Καραλής νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ παίδων με 5.53μ.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία παίδων σημείωσε στο επί κοντώ ο νεαρός άλτης Εμμανουήλ Καραλής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. Ο Καραλής υπερέβη τα 5.53μ και σημείωσε νέο – απόλυτο – ρεκόρ στον κόσμο, αφού κατέρριψε την προηγούμενη επίδοση του Αργεντινού Χερνάν Καραβίγιο που ήταν 5.51μ από το 2004.
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία παίδων σημείωσε στο επί κοντώ ο νεαρός άλτης Εμμανουήλ Καραλής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.
Ο Καραλής υπερέβη τα 5.53μ και σημείωσε νέο – απόλυτο – ρεκόρ στον κόσμο, αφού κατέρριψε την προηγούμενη επίδοση του Αργεντινού Χερνάν Καραβίγιο που ήταν 5.51μ από το 2004.
Τα μέχρι τώρα τελικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ είναι τα εξής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας