Η Ελλάδα… βούλιαξε την Κροατία και προκρίθηκε στα τελικά του Euro
Εύκολο έργο είχε η εθνική πόλο των γυναικών στη Λισαβόνα απέναντι στην Κροατία, στο πρώτο παιχνίδι της για τον Β' όμιλο της της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σοβαρεύτηκε μετά την πρώτη περίοδο, επιβλήθηκε 24-3 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά, που θα γίνουν τον Ιανουάριο στο Βελιγράδι.
Εύκολο έργο είχε η εθνική πόλο των γυναικών στη Λισαβόνα απέναντι στην Κροατία, στο πρώτο παιχνίδι της για τον Β’ όμιλο της της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σοβαρεύτηκε μετά την πρώτη περίοδο, επιβλήθηκε 24-3 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά, που θα γίνουν τον Ιανουάριο στο Βελιγράδι.
Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες μεταφέρουν στη δεύτερη φάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην πρώτη φάση κι έτσι πλέον η ελληνική ομάδα έχει 12 βαθμούς σε τεσσερα ματς.
Το Σάββατο η εθνική θα αντιμετωπίσει στις 17:30 την Ελβετία.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Κροατία): 2-3, 0-8, 0-7, 1-6
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία. Στην παράταση το Τσεχία-Ιρλανδία (2-2) και το Ουαλία-Βοσνία (1-1).
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.