Με γκολ του Γιάννου στο 53' ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Με γκολ του Γιάννου στο 53′ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, αλλά ήταν δυνατό και οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο μέρος με τα δύο σουτ του Λανθαρότε στο 14΄ και 40΄, ενώ ενδιάμεσα (37΄) οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Οικονόμου για να προηγηθούν.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας