Με γκολ του Γιάννου στο 53' ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Με γκολ του Γιάννου στο 53′ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της Super League το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, αλλά ήταν δυνατό και οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων προσπάθησαν για το καλύτερο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο μέρος με τα δύο σουτ του Λανθαρότε στο 14΄ και 40΄, ενώ ενδιάμεσα (37΄) οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Οικονόμου για να προηγηθούν.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας