Στους «16» του όπεν της Νίκαιας προκρίθηκε ο Κύργιος
Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στους «16» του όπεν που διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 6 στο κυρίως ταμπλό, αντιμετώπισε στο πλαίσιο του πρώτου γύρου τον Μιχαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν και επικράτησε με 7-6(5), 6-2.
Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στους «16» του όπεν που διεξάγεται στη Νίκαια της Γαλλίας.
Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 6 στο κυρίως ταμπλό, αντιμετώπισε στο πλαίσιο του πρώτου γύρου τον Μιχαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν και επικράτησε με 7-6(5), 6-2.
Έτσι, ο 20χρονος Κύργιος πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος στον α΄ γύρο απέκλεισε τον Βίκτορ Εστρέγια Μπούργος από τη Δομινικανή Δημοκρατία με 7-6(5), 6-2.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και δεν υπολογίζεται για το ματς με την Μονακό (27/3, 21:15). Αμφίβολος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας