«Αστεράτη» η Γιουνάιτεντ, σε κίνδυνο η Νιούκαστλ, έπεσε η Μπέρνλι
Με γκολ του Φελαϊνί στο 78΄, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έτσι την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την 4η θέση και το δικαίωμα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νιούκαστλ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Γουέστ Μπρομ, κι έτσι βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τον οποίο "γεύτηκε" και μαθηματικά η Μπέρνλι, παρ' όλο που νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Χαλ. Την ήττα με 3-0 από τη Στόουκ Σίτι γνώρισε η Τότεναμ, που κινδυνεύει να μείνει εκτος Ευρώπης, η Αστον Βίλα νίκησε 1-0 την Γουέστ Χαμ και η Λέστερ 2-0 τη Σαουθάμπτον. Σημαντική νίκη πέτυχε η Σάντερλαντ, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Premier League, στην έδρα της Εβερτον με 2-0.
Με γκολ του Φελαϊνί στο 78΄, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έτσι την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την 4η θέση και το δικαίωμα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Νιούκαστλ έδωσε τέλος στο σερί των 8 συνεχόμενων ηττών, ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Γουέστ Μπρομ, για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, κι έτσι βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τον οποίο «γεύτηκε» και μαθηματικά η Μπέρνλι, παρ’ όλο που νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Χαλ.
Την ήττα με 3-0 από τη Στόουκ Σίτι γνώρισε η Τότεναμ, που κινδυνεύει να μείνει εκτος Ευρώπης, η Αστον Βίλα νίκησε 1-0 την Γουέστ Χαμ και η Λέστερ 2-0 τη Σαουθάμπτον.
Σημαντική νίκη πέτυχε η Σάντερλαντ, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Premier League, στην έδρα της Εβερτον με 2-0. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 54ο λεπτό ο Ντάνιελ Γκρέιαμ και στο 84′ ο Ζερμέιν Ντεφόε.
Οι «μαυρόγατες» ήταν πραγματικά εφτάψυχες για να φύγουν με το «διπλό» από το «Γκούντισον Παρκ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.