ΓΣ στον ΠΑΟΚ για τα χρέη και συνάντηση Σαββίδη-Τσίπρα
Γενική συνέλευση εξπρές θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα θα εγκριθεί ο «εσωτερικός» δανεισμός ποσού ικανού για την αποπληρωμή των οφειλών ύψους 10,3 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε με δήλωση του έχει προαναγγείλει ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης. Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.
Γενική συνέλευση εξπρές θα γίνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα θα εγκριθεί ο «εσωτερικός» δανεισμός ποσού ικανού για την αποπληρωμή των οφειλών ύψους 10,3 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε με δήλωση του έχει προαναγγείλει ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης.
Το συνολικό ποσό που χρειάζεται για την πλήρη αποπληρωμή των χρεών αλλά και την κάλυψη των αναγκών από την είσοδο του νέου έτους εκτιμάται πως ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ και θα εισρεύσουν με τους τρόπους που περιγράφονται στην αναρτηθείσα πρόσκληση της Γ.Σ.
Στα αγωνιστικά ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες προς το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Ετσι ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε πως θα εκτίσει την ποινή τους στους αγώνες με Λεβαδειακό εντός, και Πανιώνιο εκτός, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Παπαδόπουλος για δυο προσεχή παιχνίδια, με την Κέρκυρα εκτός στις 18 Απριλίου και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η νέα διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη, ωστόσο, άφησε στον Δικέφαλο ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Οι Αθανασιάδης, Νομπόα έχουν μια κάκωση στο δεξί γόνατο κι έκαναν σήμερα θεραπεία, ο Βίτορ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής και έκανε αποκατάσταση, όπως κι ο Περέιρα, αλλά κι ο Μακ που αισθανόταν βαρύ το γαστροκνήμιό του.
Ο Τζιόλης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο επειδή αισθάνθηκε βαρείς τους προσαγωγούς του έκανε θεραπεία κι ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε το ζέσταμα της ομάδας, στη συνέχεια έκανε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα και εντός της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Συνάντηση Σαββίδη – Τσίπρα
Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, το έδαφος της οποίας έχει αναλάβει να προετοιμάσει ο Ιβάν Σαββίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Δεν έχει ελληνικό δίπλωμα οδήγησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Καϊράτ – Ολυμπιακός 0-1: Κυρίαρχοι και «ζωντανοί» για πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (vids)
- Δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό μετά το γκολ (vids)
- «Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες» λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Οι καταγγελίες των κτηνοτρόφων στην Κρήτη
- Μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός με υπέροχο γκολ του Ζέλσον (vid)
- ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο φαρμακοποιός που κατηγορείται ότι εξέδωσε χιλιάδες πλαστές συνταγές
- Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της Καϊράτ σε σουτ του Τσικίνιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442