Χωρίς Μήτρογλου αλλά με Ελαμπντελαουί κόντρα στον Αστέρα
Με τον Ελαμπντελαουί στην αποστολή του ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (16:45) τον Αστέρα Τρίπολης στην εμβόλιμη 26η αγωνιστική. Ο Βίτορ Περέιρα είδε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να προπονείται κανονικά σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου που ακολούθησε ατομικό πρόγεαμμα και δεν υπολογίζεται. Εκτός είναι ακόμα οι τραυματίες Φουστέρ και Μέγερι.
Με τον Ελαμπντελαουί στην αποστολή του ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη (16:45) τον Αστέρα Τρίπολης στην εμβόλιμη 26η αγωνιστική.
Ο Βίτορ Περέιρα είδε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να προπονείται κανονικά σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου που ακολούθησε ατομικό πρόγεαμμα και δεν υπολογίζεται. Εκτός είναι ακόμα οι τραυματίες Φουστέρ και Μέγερι.
Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, το «χτίσιμο» της στρατηγικής από την άμυνα προς την επίθεση και την τακτική. Έκαναν στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα.
Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί. Εκτός έμειναν οι Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.