Προσωρινά κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο Δήλου
Ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο Δήλου δεν θα είναι επισκέψιμα για λίγες μέρες για λόγους ασφαλείας. Από τις αρχές Απριλίου θα αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου Δήλου με διευρυμένο ωράριο.
Ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο Δήλου δεν θα είναι επισκέψιμα για λίγες μέρες για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, από τις αρχές Απριλίου θα αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου Δήλου με διευρυμένο ωράριο.
Ως τότε τμήματα του χώρου και το Μουσείο θα είναι επισκέψιμα ύστερα από συνεννόηση με την αρμόδια Εφορείας, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 15:00.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.