Σ' ένα κακό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελάχιστες καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Χωρίς πολλές φάσεις και με μοιρασμένες τις... κακές εντυπώσεις κύλησε το α' ημίχρονο. Αλλά και στη συνέχεια το ματς δεν έγινε καλύτερο.
Σ’ ένα κακό ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο με ελάχιστες καλές στιγμές, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Χωρίς πολλές φάσεις και με μοιρασμένες τις… κακές εντυπώσεις κύλησε το α’ ημίχρονο. Αλλά και στη συνέχεια το ματς δεν έγινε καλύτερο.
Ενα σουτ του Κυζιρίδη στο 48′, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, κι άλλο ένα του Μαρκόφσκι στο 66′, που μπλόκαρε ο Ταϊρης, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες. Ολα τα άλλα ήταν πολλά λάθη, πολλά φάουλ και άκαρπες προσπάθειες να απειλήσουν την αντίπαλη άμυνα.
Και μόνο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η πιο σημαντική φάση, όταν το εξαιρετικό σουτ του Χαβίτο εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα της Νίκης. Ετσι το 0-0 παρέμεινε, σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί αμέσως.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.