Οι Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη κατέλαβαν την 6η θέση και στο ελεύθερο πρόγραμμα μετά το τεχνικό, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Οι Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη κατέλαβαν την 6η θέση και στο ελεύθερο πρόγραμμα μετά το τεχνικό, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Οι Ελληνίδες βαθμολογήθηκαν με 84,8333 βαθμούς, μεταξύ των 19 ζευγαριών που έλαβαν μέρος, παίρνοντας την πρόκριση για τον σαββατιάτικο τελικό.
Πρώτες ήταν οι Ρωσίδες Κορόμποβα και Κολεσνισένκο με 95,1333 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Ουκρανές Ανανάσοβα και Βολόσινα που με 92.6000 β. υποσκέλισαν τις Ισπανίδες Καρμπονέλ και Κλάμπουργκ οι οποίες τερμάτισαν τρίτες με 91,4000 βαθμούς.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
LIVE: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 29η αγωνιστική της Premier League.
Χρειάστηκε πέναλτι-φάντασμα για να νικήσει ο ΠΑΟΚ την Κηφισιά, σε ένα ματς που ζορίστηκε πολύ καθώς το 4-1 δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα.. Δυο πέναλτι δόθηκαν υπέρ του ΠΑΟΚ που ανέβηκε μετά το 2-1.