Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της «Τούμπας»
Μεμονωμένα χαρακτήρισαν τα γεγονότα που συνέβησαν στον δεύτερο ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ κ.κ Μαυρομάτης και Μπίρδας, κατά τη διάρκεια της απολογίας του «δικέφαλου» του Βορρά στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Μεμονωμένα χαρακτήρισαν τα γεγονότα που συνέβησαν στον δεύτερο ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ κ.κ Μαυρομάτης και Μπίρδας, κατά τη διάρκεια της απολογίας του «δικέφαλου» του Βορρά στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως τα γεγονότα δεν ήταν γενικευμένα και δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο ώστε να εμποδίσει την διεξαγωγή του αγώνα.
Όσον αφορά τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, το χαρακτήρισαν ως ένα κακόγουστο αστείο που στο παρελθόν έχει συμβεί και σε άλλα γήπεδα.
Τέλος για την μπανάνα που πέταξαν οπαδοί στον Σαλίνο η απάντηση ήταν πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει αρκετούς έγχρωμους παίκτες στην σύνθεση του και ουδέποτε υπήρξε ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
- Μαρσέλο Λίπι σε Γκατούζο: «Μου θυμίζεις τον εαυτό μου»
- Ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο σταυροδρόμι της καριέρας του
- Ολυμπιακός – ΖΑΟΝ Κηφισιάς 2-3: Η ομάδα της Κηφισιάς έκανε το 1-0 για τους «8» (vid)
- Συγκίνηση για τον Πύρρο Δήμα – Υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών στη Λωζάνη
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- Μεγάλη η λίστα των κορυφαίων διεθνών της UEFA, ο Λανουά φέρνει λίγους και γνωστούς
- Σε απόγνωση η Οσάκα – Σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442