Φιλί της ζωής στον Απόλλωνα από τον Δεληζήση στο 93′
Ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα διατηρεί ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη, με το τέρμα που σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δεληζήσης με κεφαλιά.
Ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα διατηρεί ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη, με το τέρμα που σημείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δεληζήσης με κεφαλιά.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να σκοράρουν, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ουσιαστικά «αποχαιρετούσαν» την κατηγορία.
Το άγχος και η κρισιμότητα του αγώνα δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Λόρι Σάντσες να παράξουν ποδόσφαιρο, ενώ, παράλληλα, ο Εργοτέλης προσπάθησε να κρατήσει τον ρυθμό του αγώνα σε χαμηλά επίπεδα.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο 69ο λεπτό, όταν ο Μεχία αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του Παππά, δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στον Απόλλωνα.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά τον Στοΐκοβιτς, μέχρι το 93ο λεπτό, όταν ο Δεληζήσης, και μετά από σέντρα του Λουσέρο, «νίκησε» συμπαίκτες και αντιπάλους στον αέρα, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Εργοτέλη και τους φίλους του Απόλλωνα «στα ουράνια».
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κόκκινες : Φαρινόλα (90`) – Μεχία (67` δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες : Δεληζήσης, Χατζηζήσης, Φαρινόλα – Σαρρής, Κοζορώνης, Μεχία, Στόϊκοβιτς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Χατζηζήσης (72` Γκουέλα), Τσοκάνης (62` Αμπροουζ), Κόρμπος, Μίνγκας (46` Ντάλμπεργκ), Λουσέρο, Φαρινόλα, Πετρόπουλος.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος (17` Σαρρής), Μεχία, Ρεντζας, Αντελέγιε, Κουμπικ (62` Μπουχαλάκης), Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά (69` Γιοβάνοβιτς), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442