Σε ρυθμούς προπόνησης οι νίκες Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης
Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών, ο Ολυμπιακός έχοντας και τη συμπαράσταση αρκετών φίλων του που βρέθηκαν στην πισίνα των Χανίων, κατάφερε να κερδίσει τον ΝΟ Ρεθύμνου με 18-5. Δύο εντυπωσιακά οκτάλεπτα, το 2ο και το 3ο, ήταν αρκετά για τη Βουλιαγμένη ώστε να νικήσει τον τρίτωνα Αμαρουσίου με 19-7.
Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Γυναικών, ο Ολυμπιακός έχοντας και τη συμπαράσταση αρκετών φίλων του που βρέθηκαν στην πισίνα των Χανίων, κατάφερε να κερδίσει τονΝΟ Ρεθύμνου με 18-5.
Η Μπούικα αναδείχτηκε και πάλι πρώτη σκόρερ για το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη, σημειώνοντας έξι τέρματα, όμως, οι «ερυθρόλευκες» εμφάνισαν τον γνωστό πλουραλισμό στην επίθεση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην κρητική ομάδα, «καθαρίζοντας» το ματς ήδη από το ημίχρονο. Αρκετές οι απουσίες βασικών παικτριών για το Ρέθυμνο, με τον Κώστα Φιτσανάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρές αθλήτριες.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-6, 2-5, 0-4.
NO Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Μυλωνάκη, Πενταράκη, Φαρμάκη Μ. 1, Παληκαράκη 1, Μυριοκεφαλικάκη, Μοσχοφίδου, Σταυρουλάκη, Φαρμάκη Ελ. 1, Πατσαχάκη, Σολανάκη 2, Κυριακάκη, Φωτίου, Γαβαλά, Γαγάνη.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου , Πλευρίτου Ελ. 4, Σώρα, Μανωλιουδάκη , Αβραμίδου 3, Καλογεράκου 1, Πλευρίτου Μαρ. 1, Πλευρίτου Βας 3, Μπούικα 6.
Η Βουλιαγμένη δεν είχε πρόβλημα με τον Τρίτωνα
Δύο εντυπωσιακά οκτάλεπτα, το 2ο και το 3ο, ήταν αρκετά για τη Βουλιαγμένη ώστε να νικήσει τον τρίτωνα Αμαρουσίου με 19-7. Το 1-3 του πρώτου οκταλέπτου μετατράπηκε σε 1-14, ενώ στην τελευταία περίοδο σημειώθηκαν συνολικά 11 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-7, 0-4, 6-5
Τρίτων Αμαρουσίου: Μαυρέλου 2, Μπίσμπα 2, Μπεκρή 1, Κουγιουμτζή 1, Στρατιδάκη 1.
Βουλιαγμένη: Ξενάκη 4, Κοντογιάννη 3, Ασημάκη 3, Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου 2, Χυδηριώτη 2, Ντάσιου 1, Γερόλυμου 1, Ρουμπέση 1.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 5-18
Τρίτων Αμαρουσίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 7-19
Κυριακή 12 Ιανουαρίου
Κολ. Εθν. Πειραιά 13.30 Εθνικός Πειραιά – Νηρέας Χαλανδρίου (Ποσποτίκης, Στεφανάκης)
Κολ. Π. Φαλήρου 16.00 ΑΝΟ Γλυφάδας – Ηρακλής (Κωνσταντινίδης, Δαμιανάκης)
Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Βουλιαγμένη 70-22 12 -4αγ.
. Ολυμπιακός 63-17 12 -4αγ.
3. Ηρακλής 20-23 6
. Ρέθυμνο 28-50 6 -4αγ.
5. Εθνικός 22-21 3
. Τρίτων Αμαρ. 27-42 3 -4αγ.
7. ΑΝΟ Γλυφάδας 14-35 0
8. Νηρέας Χαλ. 8-42 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί στους κτηνοτρόφους – Οφείλει διαφάνεια, ενημέρωση και λογοδοσία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
































































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442