Με γκολ των Λόπες (11') και Ερτό (65') η Ουντινέζε πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λιβόρνο με 2-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο Campionato. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 32' με τον Σιλιγκάρντι. Νέα απώλεια βαθμών είχε η Νάπολι, που αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κάλιαρι (1-1) με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 19' το γκολ του Νενέ μόλις στο 9'.
Με γκολ των Λόπες (11′) και Ερτό (65′) η Ουντινέζε πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λιβόρνο με 2-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο Campionato. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 32′ με τον Σιλιγκάρντι.
Νέα απώλεια βαθμών είχε η Νάπολι, που αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κάλιαρι (1-1) με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 19′ το γκολ του Νενέ μόλις στο 9′. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας