Τουλούζ… or not to lose, απέσπασε 1-1 στο «Ζερλάν»
Η Τουλούζ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Λιόν στο Ζερλάν, σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την όμορφη ενέργεια του Λακαζέτ, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Συνέχισαν να παρουσιάζονται προβληματικοί, είχαν επί της ουσίας μόνο δύο καλές στιγμές με τους Μιγκέλ Λόπες και Φοφανά και τελικά το «πλήρωσαν».
Η Τουλούζ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Λιόν στο Ζερλάν, σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την όμορφη ενέργεια του Λακαζέτ, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Συνέχισαν να παρουσιάζονται προβληματικοί, είχαν επί της ουσίας μόνο δύο καλές στιγμές με τους Μιγκέλ Λόπες και Φοφανά και τελικά το «πλήρωσαν».
Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαν μόνο μία καλή φάση, βρήκαν στο 82′ τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση. Η άμυνα της Λιόν δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, ο Μπίσεβατς δεν έδιωξε και ο Μπρέθγουεϊτ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας έτσι τον βαθμό στην ομάδα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.