Μεγάλο είναι τελικά το πλήγμα για την Φινλανδία αφού θα συνεχίσει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας χωρίς τον Χάνο Μότολα. Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη στον αγώνα με την Ελλάδα ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπως αναφέρουν οι αρχικές εκτιμήσεις, κι έτσι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στη β’ φάση.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.