Ο Τάκης Τζαμαργιάς καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Τα χρέη του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά αναλαμβάνει, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς. Το θέατρο πρόκειται να επαναλειτουργήσει τους επόμενους μήνες.
Τα χρέη του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά αναλαμβάνει, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς.
Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, επιβεβαίωσε νωρίτερα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, που τους επόμενους μήνες προβλέπεται να επαναλειτουργήσει, αναλαμβάνει ο, επίσης Πειραιώτης, σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.