Μετά την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ακόμη μία ομάδα είπε αντίο στην Football League. Στο
σημερινό (30/7) Δ.Σ. αποφασίστηκε αύριο (31/7) ο Πανσερραϊκός να δηλώσει
συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Μετά την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, ακόμη μία ομάδα είπε αντίο στην Football League. Στο σημερινό (30/7) Δ.Σ. αποφασίστηκε αύριο (31/7) ο Πανσερραϊκός να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Μάλιστα, ο Σερραίος αρχιτέκτονας, Δημήτρης Καμήλαλης, κατέθεσε γραπτή πρόταση, με πλάνο τριετίας, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την ομάδα στην τρίτη κατηγορία.
Την Πέμπτη (4/08), η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη και έπειτα θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις. Στις 22 Αυγούστου, στο μεταξύ, ορίστηκε Γενική Συνέλευση, ώστε να γίνει η εκκαθάριση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.