Στη Γερμανία ο Παναθηναϊκός για το διπλό
Στη Γερμανία θα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με πτήση για Μόναχο και ύστερα οδικώς μέχρι το Μπάμπεργκ, παίζουν την Πέμπτη με την Αλμπα με στόχο να να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισής τους για τους «8» της Ευρωλίγκας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πάει… Γερμανία για την πρόκριση.
Στη Γερμανία θα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με πτήση για Μόναχο και ύστερα οδικώς μέχρι το Μπάμπεργκ, παίζουν την Πέμπτη με την Αλμπα με στόχο να να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισής τους για τους «8» της Ευρωλίγκας.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πάει… Γερμανία για την πρόκριση.
«Ξέρουμε πολύ καλά την πορεία της Μπάμπεργκ στο Top-16. Άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές στην πορεία αυτών των αγώνα πως στον όμιλό μας όλες οι ομάδες πάρα πολύ δυνατές» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε:
«Η Μπάμπεργκ τα 8 παιχνίδια τα έχει χάσει στο τελευταία λεπτό και τα άλλα κάτω από 3 πόντους. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα μπροστά μας. Θα παίζει χωρίς, άγχος, χωρίς στρες και αυτό είναι πλεονέκτημα γι αυτούς. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε την νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στους «8» που είναι ο στόχος μας. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε».
Ο τεχνικός του «τριφυλιού» αναφέρθηκε και στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Δημήτρη ο οποίος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι του. Θα δούμε πως θα πάει η προπόνηση σήμερα και αύριο και θα ξέρουμε την κατάστασή του».
Όσο για τα «κλειδιά» της νίκης: «Η Μπάμπεργκ είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι των ψηλών. «Κλειδί» για την νίκη θα είναι τα ριμπάουντ. Έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά είτε με πλάτη είτε με πρόσωπο στο καλάθι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Άλλωστε το έχουμε δει και από την καλή και από την ανάποδη πως στην Ευρωλίγκα ένα δίλεπτο είναι ικανό να σε… καταστρέψει»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442