πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας πάλης, Βαλεντίν Γιορντάνοφ, επέστρεψε στη ΔΟΕ το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κέρδισε το 1996 στην Ατλάντα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφασή της να προτείνει την έξοδο του αθλήματος από το Ολυμπιακό πρόγραμμα. Η παγκόσμια πάλη υπέστη ένα μεγάλο σοκ την περασμένη εβδομάδα όταν η ΔΟΕ γνωστοποίησε την πρότασή της να βγει το άθλημα από το Ολυμπιακό πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το 2020.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.