Ζλάταν x3 στην τεσσάρα της Παρί επί της Βαλενσιέν…
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε περίπατο έναν θεωρητικά δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Ο Σουηδός στράικερ πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα Γαλλίας, στο 4-0 επί της Βαλενσιέν, με το οποίο η Παρί πλησίασε στους δύο βαθμούς τη Λιόν που όμως υποδέχεται την Τετάρτη την ουραγό Νανσί.
Τέλος, με σκορ 2-0, η Λιλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Τουλούζ.
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε περίπατο έναν θεωρητικά δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Ο Σουηδός στράικερ πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα Γαλλίας, στο 4-0 επί της Βαλανσιέν, με το οποίο η Παρί πλησίασε στους δύο βαθμούς τη Λιόν που όμως υποδέχεται την Τετάρτη την ουραγό Νανσί.
Σε άλλο σημερινό ματς, η Νις επικράτησε 1-0 της Ρεν η οποία έπαιξε για περίπου μισή ώρα με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κανά-Μπιγίκ (53΄) και Γιασίν Τζiμπούρ (65΄).
Τέλος, με σκορ 2-0, η Λιλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Τουλούζ.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 17ης αγωνιστικής στο Championnat:
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.