Τραυματίστηκε με πτώση από το αλογό της η Αθηνά Ωνάση
Aτύχημα είχε η Αθηνά Ωνάση, καθώς έπεσε από το άλογό της, κατά την διάρκεια προπόνησης στους στάβλους της παθαίνοντας κάκωση στον ραχιαίο.
Aτύχημα είχε η Αθηνά Ωνάση, καθώς έπεσε από το άλογό της, κατά την διάρκεια προπόνησης στους στάβλους της παθαίνοντας κάκωση στον ραχιαίο.
Ο σύζυγός της, Αλβάρο, ο επονομαζόμενος Ντόντα, είναι δίπλα της στο νοσοκομείο και στις δηλώσεις του τόνισε ότι η σύντροφός του έχει τραυματιστεί σοβαρά, αλλά παραδέχτηκε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο δύσκολα.
«Είναι πολύ άσχημος τραυματισμός αλλά είμαστε ευτυχείς γιατί θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Θα έχει πλήρη αποκατάσταση!», τόνισε ο Ντόντα. Όπως ήταν φυσικό, ακύρωσε την συμμετοχή του στην έναρξη αγώνων στην Στουτγάρδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442