Η… αλεπού Τραπατόνι έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδας
Παλιά καραβάνα των πάγκων είναι ο Τζιοβάνι Τραπατόνι και δεν θα μπορούσε να πάει στο φιλικό της Εθνικής Ιρλανδίας με την Ελλάδα… αδιάβαστος. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι έχει παρακολουθήσει αρκετά την Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του, ευλογώντας τα… γένια του για την πορεία της ομάδας από τότε που ανέλαβε!
Παλιά καραβάνα των πάγκων είναι ο Τζιοβάνι Τραπατόνι και δεν θα μπορούσε να πάει στο φιλικό της Εθνικής Ιρλανδίας με την Ελλάδα… αδιάβαστος. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι έχει παρακολουθήσει αρκετά την Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του, ευλογώντας τα… γένια του για την πορεία της ομάδας από τότε που ανέλαβε!
Αρχικά, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ερωτήθηκε για το αν θα επηρεάσει αρνητικά την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας μία ενδεχόμενη ήττα από την Ελλάδα: «Δεν νομίζω. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος ξεχνά τις νίκες.
Στόχο στη ζωή μου και το έχω κάνει μέχρι τώρα, είναι να βελτιώνω ομάδες. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Μπορείς να χάσεις με ένα λάθος του διαιτητή ή λόγω ενός άλλου λάθους. Για εμάς αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Για μένα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα».
Στη συνέχεια, ο 73χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος: «Παρακολούθησα αρκετές φορές την Ελλάδα και είδα ποιοι είναι οι σημαντικοί της παίκτες. Είναι ένα φιλικό και θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω έναν ή δύο καινούριους παίκτες για να δω κατά πόσο μπορούν να μας βοηθήσουν στο μέλλον.
Αυτή επίσης είναι η δουλειά μας, να βρίσκουμε καινούριους παίκτες. Πρώτα είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεύτερο έρχεται το να δείχνεις εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες. Μπορεί να φαίνομαι λίγο αλαζόνας, αλλά πιστεύω πως έχουμε κάνει καλή δουλειά τα τελευταία δύο με τρία χρόνια».
Τέλος, αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι κόντρα στην Ελλάδα θα είναι σε σχήμα 4-4-2 με τον Γουέστγουντ κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας – από δεξιά προς τα αριστερά- τους Κόλεμαν, Ο’ Σέι, Κλαρκ και Γουόρντ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γουίλαν, ΜακΚάρθι, ΜακKλίν και Μπράντι, ενώ το επιθετικό «δίδυμο» θα αποτελούν οι Κοξ και Λονγκ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας