Για την προσεχή Δευτέρα αναβλήθηκε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, Παρασκευή.
Στην έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της Παρασκευής αποφασίστηκε να υπάρξει τριήμερη αναβολή, καθώς τη Δευτέρα θα γίνει η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, που αναμένεται να επικυρώσει την αναδιάρθρωση της κατηγορίας, με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος από την επόμενη σεζόν με 18 ομάδες (άνοδος για τέσσερις, υποβιβασμός για δύο).
Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της συνεδρίασης της Football League υπήρξε πρόταση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 26 ομάδες (κι όχι 21), με δύο ομίλους των 13!
Ο Άρης Betsson έφυγε με το διπλό από την Ρόδο (96-92), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Αμίν Νουά με 31. Εξαιρετικός και ο Αντετοκούνμπο με πέντε τάπες.
Ο Στέρλινγκ Μπράουν οδήγησε την Παρτιζάν στη νίκη επί της Βαλένθια, με τη σπουδαία εμφάνισή του να του χαρίζει τον τίτλο του MVP της 34ης αγωνιστικής της Euroleague.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας