Παγκόσμιο ρεκόρ στην δεύτερη ημέρα της τεχνικής κολύμβησης
Εντυπωσιακή ήταν η δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και στο ΑΜΠΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Β. Ελλάδος, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης. Πέρα από τα εννιά στον αριθμό πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν, ο αθλητής Ουίλλιαμ Μπάλντουιν κατάφερε να πετύχει και νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. επιφάνεια Ανδρών, με επίδοση 34.66.
Εντυπωσιακή ήταν η δεύτερη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και στο ΑΜΠΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Β. Ελλάδος, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης. Πέρα από τα εννιά στον αριθμό πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν, ο αθλητής Ουίλιαμ Μπάλντουιν κατάφερε να πετύχει και νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. επιφάνεια Ανδρών, με επίδοση 34.66.
Αρκούδη Ελευθερία 200μ. διπλό πέδιλο Παγκορασίδων Β΄ 2:05.14
Με το τέλος της ημέρας ο κ. Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε: «Ήταν μια πολύ καλή ημέρα και οργανωτικά και από άποψη επιδόσεων. Είμαστε όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Ειδικότερα, το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπάλντουιν μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας