Ο Μάκης Κατσαβάκης αναλαμβάνει τελικά τα ηνία του Άρη, επιστρέφοντας μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο των «κιτρίνων». Συνεργάτες του νέου τεχνικού του Άρη θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Καρακώστας με τους οποίους δουλεύει τα τελευταία χρόνια.
Ο Μάκης Κατσαβάκης αναλαμβάνει τελικά τα ηνία του Άρη, επιστρέφοντας μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο των «κιτρίνων».
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη για να εργαστώ ξανά και πιστεύω ότι με καλή διάθεση και σκληρή δουλειά θα πάνε καλά τα πράγματα» ήταν τα πρώτα του λόγια του 59χρονου προπονητή.
Συνεργάτες του νέου τεχνικού του Άρη θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Καρακώστας με τους οποίους δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Αυτοί οι δύο θα είναι σίγουρα στο τεχνικό τιμ του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και απομένει η συμφωνία με προπονητή τερματοφυλάκων.
Η συμφωνία επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τη σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης. Την Τετάρτη ο Έλληνας τεχνικός θα δεσμευτεί αύριο με συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.
Σε εργομετρικές εξετάσεις, επιπλέον, άρχισαν να υποβάλλονται από σήμερα οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ του Άρη. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο, προκειμένου άπαντες να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τη Δευτέρα (9/7), στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για την καινούρια περίοδο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η νέα ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το τεράστιο κενό ταύτισης των fans στις ΗΠΑ και να χτίσει μια ισχυρή βάση υποστήριξης σε μια αγορά που αναπτύσσεται ραγδαία.
Μετεξεταστέος μένει ο Στεφάν Λανουά και στους ορισμούς των ξένων διαιτητών, για παράδειγμα ήρθαν οι εννέα από τους 35 ελίτ και οι τρεις από τους 14 της πρώτης κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία με ονόματα
Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τους οπαδούς του ΟΦΗ, καθώς από την Τρίτη (24/3) έχουν φύγει παραπάνω από 4.200 εισιτήρια, μαζί με τα τρία τσάρτερ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας