Δώδεκα ιδιοκτήτες ομάδων ΝΒΑ στη λίστα του forbes και το lock out συνεχίζεται…
Το lock out μπορεί να συνεχίζεται στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ωστόσο σύμφωνα με τη λίστα Forbes 12 ιδιοκτήτες ομάδων συγκαταλέγονται μεταξύ των 400 πλουσιότερων Αμερικανών.
Το lock out μπορεί να συνεχίζεται στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ωστόσο σύμφωνα με τη λίστα Forbes 12 ιδιοκτήτες ομάδων συγκαταλέγονται μεταξύ των 400 πλουσιότερων Αμερικανών.
Οι ιδιοκτήτες ομάδων του ΝΒΑ φιλοδοξούν να μειώσουν τους μισθούς και τα συμβόλαια των παικτών με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστη η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Η πλευρά τους υποστηρίζει πως 23 από τις 30 ομάδες της Λίγκας απώλεσαν συνολικά -κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν- 300 εκατομμύρια δολάρια.
Η λίστα Forbes αποτελεί όμως πλέον ένα «όπλο» στα χέρια των παικτών, που αντιστέκονται σθεναρά στην μείωση των απολαβών τους.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών