Εύκολες νίκες για Πανιώνιο και Χίο στο Euro Cup του πόλο
Με το «δεξί» μπήκε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του ομίλου της Α' προκριματικής φάση του Euro Cup στο πόλο που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη, καθώς επικράτησε εύκολα της γεωργιανής Ιβέρια με 17-2. Σε ρυθμό... προπόνησης η Χίος συνέτριψε 25-5 την ισραηλινή ASA Τελ Αβίβ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον Δ' όμιλο.
Με το «δεξί» μπήκε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του ομίλου της Α’ προκριματικής φάση του Euro Cup στο πόλο που φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη, καθώς επικράτησε εύκολα της γεωργιανής Ιβέρια με 17-2.
Από τέσσερα γκολ για τους «κυανέρυθρους» πέτυχαν οι Στέλιος Μιμίδης και Τζον Κότεριλ που ήρθαν στην ομάδα από τη Χίο, ενώ ο τεχνικός Δημήτρης Σελετόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Ο Πανιώνιος είχε 3/6 στον παίκτη παραπάνω ενώ δεν δέχτηκε γκολ σε πέντε επιθέσεις της γεωργιανής ομάδας στον παίκτη λιγότερο.
Στο παιχνίδι που άνοιξε τον όμιλο της Κωνσταντινούπολης η Μόρναρ Σπλιτ κέρδισε το Ανόβερο με 14-5.
Χίος – ASA Τελ Αβίβ 25-5
Σε ρυθμό… προπόνησης η Χίος συνέτριψε 25-5 την ισραηλινή ASA Τελ Αβίβ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον Δ΄ όμιλο της Α’ προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο και πήρε εύκολα τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στο Ε-Λε-Μπεν της Γαλλίας, όπου διεξάγονται οι αγώνες του ομίλου.
Τα οκτάλεπτα: 7-2, 6-1, 6-2, 6-0
Για τη Χίο σκόραραν οι Ντόσκας 6, Κατσουλάκης 4, Ράτζεν 3, Βλοντάκης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Φουντούλης 2, Μιράλης 2, Χατζηδάκης 2, Γαβαλάς
Αύριο ο ΝΟΧ έχει ρεπό, ενώ το Σάββατο δίνει δύο αγώνες: το πρωί (11:00) με την ισπανική Σαμπαντέλ και το βράδυ (19:30) με τη ρωσική Σίντεζ Καζάν.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας