Κάτοικος Πειραιά θα ήθελε να παραμείνει ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά όπου περνά τις διακοπές του. Ο διεθνής σέντερ έχει στα χέρια του πολύ καλή οικονομική πρόταση από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία μετακινήθηκε αυτό το καλοκαίρι και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. «Θα μείνω Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό,» επισήμανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή