Αδεια εξόδου από τη χώρα ζήτησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους του. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, που είναι ανάμεσα στους 68 εμπλεκόμενους της υπόθεσης για τα «στημένα» παιχνίδα ζήτησε να μην ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ανάλογο αίτημα αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών βρέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους του.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού, που είναι ανάμεσα στους 68 εμπλεκόμενους της υπόθεσης για τα «στημένα» παιχνίδα ζήτησε να μην ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ανάλογο αίτημα αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.
Ο «ερυθρόλευκος» αμυντικός ανέλυσε τις αιτίες του αιτηματός του, με βασική βέβαια το γεγονός ότι πρέπει να ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας του.
Tην άρση της εξόδου από τη χώρα ζήτησε και ο Κώστας Μενδρινός (πρώην παίκτης του Αρη) και άλλα 20 άτομα από τα 68.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.