Ο Μάρκος ξεσήκωσε τα πλήθη αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη
Ξεσήκωσε το κοινό στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον αλλά δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης), είχε μαζί του τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων - που μέχρι και το «κύμα» έκαναν για χάρη του - ωστόσο η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα του Σέρβου ήταν τα στοιχεία που τελικά απέδωσαν.
Ξεσήκωσε το κοινό στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον αλλά δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τενίστας έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης), είχε μαζί του τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων – που μέχρι και το «κύμα» έκαναν για χάρη του – ωστόσο η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα του Σέρβου ήταν τα στοιχεία που τελικά απέδωσαν.
Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο εκνευρισμός του Τζόκοβιτς που έσπασε τη ρακέτα του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο φινάλε ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.