«Πράσινος» ο Αμπντούν, πρόταση σε Ζιλμπέρτο, εμφύλιος στην εξέδρα
Την συμφωνία ανάμεσα στον Αμπντούν και στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, Καρίμ Ακλίλ, ο οποίος τόνισε ότι «η μεταγραφή είναι πρακτικά τελειωμένη. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει». Την ίδια ώρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μόνος ο Σισέ στο χειροκρότημα, εμφύλιος στην εξέδρα...
Την συμφωνία ανάμεσα στον Αμπντούν και στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, Καρίμ Ακλίλ.
Μάλιστα, τόνισε με έμφαση ότι μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Η μεταγραφή είναι πρακτικά τελειωμένη. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει».
Η μεταγραφή του Γκάμπριελ στην Γκρέμιο έδωσε την οικονομική δυνατότητα στο Τριφύλλι να προχωρήσει το θέμα του Αμπντούν. Άλλωστε, ο ίδιος ο Αλγερινός τόνιζε καιρό τώρα στο περιβάλλον του ότι τη νέα περίοδο θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ανοικτό του Ζιλμπέρτο
Πρόταση ανανέωσης ετοιμάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Δημήτρης Γόντικας σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους (μετά το τέλος του αγώνα) άφησε ανοιχτή την προοπτική της ανανέωσης με τον Βραζιλιάνο άσο.
Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχουν κρούσεις από άλλες ομάδες για πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ότι είναι πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να γίνει σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για προπονητή, τεχνικό διευθυντή και να προχωρήσουν τα μεταγραφικά.
Μόνος στο χειροκρότημα
Ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά δεν έβρισκε συμπαραστάτες. Ποιος; Ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού έμεινε μαζί με ορισμένους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου για να χαιρετίσουν το κοινό. Ο Γάλλος έκανε νόημα και προς τους άλλους παίκτες του Τριφυλλιού (που δεν είχαν αντιληφθεί την κίνηση του να παραμείνουν στο κέντρο) για να ακολουθήσουν, αλλά οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν και συνέχισαν την πορεία τους προς τα αποδυτήρια.
Ο Σισέ έμεινε αρκετή ώρα στο κέντρο, ακόμα και την ώρα που οι περισσότεροι θεατές είχαν αποχωρήσει και στράφηκε προς την εξέδρα των οργανωμένων χειροκροτώντας τους. Όταν συνειδητοποίησε ότι πλέον είχε απομείνει μόνος, κατέβασε το κεφάλι και έφυγε.
Όλο αυτό το σκηνικό κρίθηκε από πολλούς σαν μια κίνηση αποχαιρετισμού του Σισέ. Ο ίδιος δεν έκανε δηλώσεις και από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι ήταν απλώς ένας χαιρετισμός στον κόσμο για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στη φετινή σεζόν.
Εμφύλιος στην εξέδρα
Ο εμφύλιος στους κόλπους των οπαδών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε στο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ, κλιμακώθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και έφτασε στο αποκορύφωμά του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στο 77′ άρχισαν να ακούγονται συνθήματα εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη από μερίδα οργανωμένων οπαδών που κάθονταν στο πέταλο του ΟΑΚΑ στις θύρες 1 και 35. Στα υβριστικά συνθήματα απάντησε (και αυτήν τη φορά) η πλειονότητα των υπόλοιπων θεατών με αποδοκιμασίες και μακρόσυρτα «ου» εναντίον των ομοϊδεατών τους.
Αποδοκιμασίες υπήρξαν και μετά το σύνθημα «είστε ανίκανοι, είστε πουτ… γιοι, εσείς δεν είστε Παναθηναϊκοί», ενώ για πρώτη φορά ακούστηκε σύνθημα εις βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου («Βγενόπουλε μπ…, πουτ… γιε»).
Να σημειωθεί ότι την ώρα που ακούγονταν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού στις θύρες 6 και 13. Η ένταση ήταν μεγάλη και κράτησε περίπου 2-3 λεπτά. Μάλιστα, έξω από τη θύρα 13 έπεσαν αρκετές… ψιλές και πήγε ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματίας.
Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προηγούνταν και έφτανε στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Οι θλιβερές αυτές σκηνές τελειώνουν κάπου εδώ για τη φετινή σεζόν μόνο και μόνο επειδή ολοκληρώθηκαν οι εντός έδρας υποχρεώσεις των Πρασίνων, κάτι που αποτελεί και το καλύτερο φάρμακο.
Το ερώτημα είναι πώς θα αρχίσει η νέα περίοδος και ποια εικόνα θα παρουσιάζουν οι εξέδρες που έχουν χωριστεί σε εκείνους που φωνάζουν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και στους υπολοίπους, οι οποίοι προτάσσουν το καλό και την ηρεμία της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
















































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442