Διάψευση Μανωλά για πρόβλημα στις σχέσεις του με Χιμένεθ
Δήλωση διάψευσης σε δημοσίευμα του Τύπου που κάνει λόγο για πρόβλημα ανάμεσα στις σχέσεις του ίδιου, αλλά και του ανηψιού του Κώστα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έκανε ο Στέλιος Μανωλάς. Μοναδική απουσία ο Σκόκο από την προπόνηση.
Δήλωση διάψευσης σε δημοσίευμα του Τύπου που κάνει λόγο για πρόβλημα ανάμεσα στις σχέσεις του ίδιου, αλλά και του ανηψιού του Κώστα με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έκανε ο Στέλιος Μανωλάς.
Κατηγορηματική και άμεση ήταν η απάντηση του Στέλιου Μανωλά σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας η οποία θέλει τον ίδιο και τον ανιψιό του Κώστα Μανωλά, να έχουν πρόβλημα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Στέλιος Μανωλάς προχώρησε σε δήλωση με τον οποία τονίζει τα εξής:
«Το σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας που παρουσιάζει οργή από τους Στέλιο και Κώστα Μανωλά εναντίον του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Πρόκειται για φανταστικό σενάριο που μόνο κακό προκαλεί στην ομάδα της ΑΕΚ και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».
Μοναδική απουσία ο Σκόκο
Στο μεταξύ, με πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 10.30 και ολοκληρώθηκε περίπου δύο ώρες μετά.
Μοναδική απουσία αυτή του Νάτσο Σκόκο που συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Όλοι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Χιμένεθ.
Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στις πέντε και στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ θα ανακοινώσει την αποστολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442