Επανεξέταση της λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής
Η ΕΠΟ προτίθεται να επανεξετάσει τις συνθήκες λειτουργίες της Πειθαρχικής Επιτροπής, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με αφορμή την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης επεισοδίων στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Η ΕΠΟ προτίθεται να επανεξετάσει τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με αφορμή την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης επεισοδίων στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
«Ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι αυτός που ορίζει το πλαίσιο των ποινών και η Πειθαρχική Επιτροπή αυτή που αποφασίζει μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Μέριμνα της ΕΠΟ είναι η διαρκής αυστηροποίηση του Κώδικα όπως επίσης η απαρέγκλιτη και αποτελεσματική εφαρμογή του.
Σε αυτή την κατεύθυνση, αν πρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, βεβαίως και θα το πράξουμε», ήταν τα λόγια του Σοφοκλή Πιλάβιου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.