Να ανακαλέσει τις δηλώσεις για τη διαιτησία υποχρεώνεται ο Μαρινάκης
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέβαλε στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, την ποινή της επίπληξης, καθώς και την υποχρέωση να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις του για τη διαιτησία του Κάκου, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, που είχε γίνει στις 30 Οκτωβρίου 2010 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επέβαλε στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, την ποινή της επίπληξης, καθώς και την υποχρέωση να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις του για τη διαιτησία του Κάκου, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, που είχε γίνει στις 30 Οκτωβρίου 2010 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την απόφαση αυτή, αφού δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την οποία είχε απαλλαχθεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης.
Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:
1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 402/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Α΄ Αντιπροέδρου ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του επιβάλει την ποινή της επιπλήξεως με υποχρέωση ανακλήσεως των δυσμενών κρίσεων (αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 30-10-2010).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442