Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ακόμη μια ήττα για τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του Χατζηθεοδώρου

Ακόμη μια ήττα για τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του Χατζηθεοδώρου

Η επιστροφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον Πειραιά έγινε σε κλίμα συγκίνησης και με τον κόσμο του Ολυμπιακού να χειροκροτεί θερμά τον μεγάλο αρχηγό, στο πρώτο του ματς ως αντίπαλος μετά από 15 χρόνια τεράστιας καριέρας με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Η Παρτιζάν πάντως δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (9-7) για τη φάση των ομίλων στην Ευρωλίγκα του πόλο.

Η επιστροφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον Πειραιά έγινε σε κλίμα συγκίνησης και με τον κόσμο του Ολυμπιακού να χειροκροτεί θερμά τον μεγάλο αρχηγό, στο πρώτο του ματς ως αντίπαλος μετά από 15 χρόνια τεράστιας καριέρας με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης τίμησε τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα εμφανώς συγκινημένος.

Η Παρτιζάν πάντως δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (9-7), καθώς βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 6-1 στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές στη φάση των ομίλων στην Ευρωλίγκα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μλάντοστ νίκησε 10-4 τη Μπαρτσελόνα στο Ζάγκρεμπ.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 4-3, 2-1.

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Φουντούλης 3, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης 1, Βλοντάκης 1, Κομάντινα 1.

Παρτιζάν Βελιγραδίου (Ιγκορ Μιλάνοβιτς):
Πιέτλοβιτς 3, Τσουκ 3, Ράντοβιτς 2, Ράντεν 1.

«Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός»

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου βρέθηκε αντίπαλος με την ομάδα που λατρεύει και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η συγκίνηση ήταν μεγάλη: «Είμαι συγκινημένος. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη για την τιμή που μου έκανε και τον κόσμο που με χειροκρότησε. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μου και τους έχω όλους στην καρδιά μου. Αυτό δεν αλλάζει. Τώρα στο παιχνίδι ήταν δύσκολο για μένα. Είδατε πως δεν πήρα και πολλά σουτ αλλά προσπάθησα να βοηθήσω. Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα. Για την Παρτιζάν αυτή η νίκη είναι όλα τα λεφτά. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και αυτό μας έδωσε το ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτό το ξέρουν στην ομάδα μου και το εκμεταλλεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι. Η διαιτησία ήταν κακή και για τις δυο ομάδες. Εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά και καλές γιορτές σε όλους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο